Informācija pa tālruni: +370 61170170

Ķirbju salāti ar sarkanajām pupiņām un puķkāpostiem


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 86 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Notīriet ķirbi, sagrieziet kubiņos un vāriet ūdenī, kam ir pievienots sāls. Kad ķirbis ir gandrīz gatavs, pievienojiet puķkāpostus un vāriet, līdz dārzeņi ir gatavi.
  2. Pārlieciet dārzeņus dziļā traukā, pievienojiet pupiņas, olīveļļu, sāli un piparus. Kārtīgi apmaisiet.
  3. Uz smalkas rīves norīvējiet laimam miziņu. Ķirbja sēklas apgrauzdējiet sausā pannā.
  4. Dārzeņus kārtojiet šķīvī, pārkaisiet ar sēkliņām un rīvēto laima miziņu.
Ieteikumi

Karstā veidā šie salāti ir lielisks papildinajums zivs un gaļas ēdieniem.  

Sastāvdaļas
Sarkanās pupiņas 1/2 kārbas
Ķirbis 200 g
Puķkāposti, 400g 1/2 iepakojuma
Laims 1 gab.
Ķirbju sēklas 50 g
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES