Informācija pa tālruni: +370 61170170

Rukolas, šampinjonu salāti ar ceptiem kartupeļiem


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 140 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Kartupeļu daiviņas apcepiet kopā ar rozmarīna zariņu. Kad kartupeļi ir gatavi, rozmarīna zariņu izņemiet ārā.
  2. Atsevišķā traukā sēnēm pievienojiet olīveļļu un etiķi.
  3. Salātu traukā kārtojiet rukolu, sēnes un pašā augšā - kartupeļu daiviņas. Pasniedziet ar pesto mērci.
Ieteikumi


Lai kartupeļi būtu kraukšķīgāki, ielieciet nomizotus, sagrieztus kartupēļus aukstā ūdenī un paturiet tur 0.5-1 stundu. Laiks, cik ilgi kartupeļi ir jātur ūdenī, ir atkarīgs no tā, cik jauni tie ir - jo vecāki kartupeļi, jo ilgāk tie ir jātur ūdenī. Šī "procedūra" ir nepieciešama, lai liekā ciete izdalās no kartupeļiem, jo tieši ciete ir tā, kas neļauj kartupelim cepšanas procesā kļūt kraukšķīgam.  Pēc noteiktā laika nolejiet ūdeni un apžāvējiet kartupeļus uz dvielīša vai salvetes.

Sastāvdaļas
Marinēti šampinjoni "Traditional", 580ml 1/2 burkas
Kartupeļi 3 gab.
Rukola 100 g
Pesto mērce (labāk paštaisīta) 2 ēd.k.
Tumšais balzamiko etiķis 3 ēd.k.
Rozmarīns 1 zariņš
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES