Informācija pa tālruni: +370 61170170

Salāti ar tunci un baltajām pupiņām


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 146 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Nomizojiet kartupeļus un vāriet, līdz tie ir gatavi. Atdzesējiet un katru sagrieziet 6-8 šķēlēs. 
  2. Sagrieziet tomātus, sadaliet tunci gabaliņos.
  3. Pagatavojiet pikanto mērci: samaisiet olīveļļu, graudainās sinepes un balzamiko etiķi.
  4. Nomazgātās un nosusinātās salātu lapas saplēsiet un kārtojiet salātu traukā vai porciju šķīvjos. Vienā kārtā nelielā attālumā vienu no otras kārtojiet kartupeļu šķēles, pievienojiet pupiņas, tunci, tomātus un kaperus.
  5. Pievienojiet sāli un pikanto mērci. 
Ieteikumi

Sātīgā versija: pievienojiet cieti novārītu un lielos gabalos sagrieztu olu.

Sastāvdaļas
Tuncis savā sulā 2 kārbas
Tvaicētas baltās pupiņas "Vapeur", 425 ml 1/2 kārba/burka
Ķiršu tomāti 20 gab.
Salātlapas 2 buntītes
Kartupeļi 2 gab.
Kaperi 180 g
Graudainās sinepes 2 tēj.k.
Balzamiko etiķis 2 ēd.k.
Olīveļļa 2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES