Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 270 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.
Pagatavošanas metode
  1. Pagatavojiet mērci: samaisiet olīveļļu, sinepes un 2 tējkarotes ūdens.
  2. Gurķus un papriku sagrieziet smalkos salmiņos.
  3. Pievienojiet zirnīšus, olīvas un kukurūzu. Pārlejiet ar mērci. 
Ieteikumi

Šos salātus var pasniegt kā lielisku piedevu zivju vai gaļas ēdieniem. 

Sastāvdaļas
Kukurūza, 425ml 1 kārba
Zaļie zirnīši, 425ml 1 kārba
Svaigi gurķi 3 gab.
Paprikas 3 gab.
Tumšās olīvas bez kauliņiem 1/2 kārbas
Pētersīļi 3 zariņi
Olīveļļa 3 ēd.k.
Tumšais balzamiko etiķis 3 ēd.k.
Sinepes 1 ēd.k.
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES