Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sagatavojiet dārzeņus: cukini sagrieziet pusapļos, ķiršu tomātiņus - uz pusēm, papriku - nelielos kubiņos. Sasmalciniet sīpolus, saspiediet ķiploku ar naža asmens plakano daļu, ingveru sarīvējiet uz rupjās dārzeņu rīves.
  2. Uzsildiet pannā olīveļļu, 1 minūti apcepiet ingveru, sīpolus un ķiplokus. Pievienojiet papriku, pēc 3-4 minūtēm - kabaci,  un vēl pēc dažām minūtēm - tomātus. Pievienojiet sāli un balzamiko etiķi, rūpīgi apmaisiet.
  3. Pievienojiet lēcas, samaisiet un karsējiet ēdienu vēl 1-2 minūtes.
  4. Kinzu smalki sakapājiet un pievienojiet salātiem.
  5. Тortilju sasilda uz sausas pannas, sagriež 4 daļās, 2 malas sastiprina ar kanapē kociņiem un ieliek salātus izveidotajā aploksnītē.
Ieteikumi


Pats vienkāršākais veids, kā notīrīt ingvera sakni, ir nokasīt miziņu ar karoti. Tā kā saknes miza ir ļoti plāna, tīrīšanas process aizņem ļoti īsu laiku.

Sastāvdaļas
Tvaicētas lēcas "Vapeur", 425 ml 1 kārba/burka
Meksikāņu tortiljas 4 gab.
Cukini 2 gab.
Ķiršu tomāti 15 gab.
Ingvera sakne 100 g
Sarkanais sīpols 1 gab.
Ķiploki 3 daiviņas
Kinza 3 zariņi
Tumšais balzamiko etiķis 3 ēd.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES