Informācija pa tālruni: +370 61170170

Spinātu un laša salāti ar greipfrūtu


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Spinātus atkausējiet, noblanšējiet un nospiediet lieko šķidrumu.
  2. Greipfrūtiem nepieciešams notīrīt ne tikai mizu, bet arī baltās augļa starpsieniņas. Sagrieziet tos kubiņos. Tomātu un gurķus sagrieziet palielos gabalos, baziliku sakapājiet, bet dažas lapiņas atstājiet dekorēšanai.
  3. Lasi cepiet 15 minūtes līdz 180 °С sakarsētā cepeškrāsnī vai pagatavojiet tvaicētu. Gatavai zivij noņemiet ādu un fileju sagrieziet kubiņos.
  4. Savienojiet visas sastāvdaļas, pievienojiet olīveļļu, citrona sulu un sāli pēc garšas.
  5. Servējiet šķīvī spinātus, tiem pa virsu laša salātus ar greipfrūtu, gurķiem un tomātiem. Dekorējiet ar bazilika lapiņām.
Ieteikumi

Šim ēdienam klāt lietojiet ātrās pagatavošanas kukurūzas putru.

Sastāvdaļas
Sasmalcināti spināti, 450g 1 iepakojums
Lasis 300 g
Greipfrūti 2 gab.
Svaigi gurķi 3 gab.
Tomāts 1 gab.
Baziliks 3 zariņi
Citrons 1 gab.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES