Informācija pa tālruni: +370 61170170

Zaļie salāti ar sarkanajām pupiņām, tunci uz sezamu


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 100 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Samaisiet tīras un sausas salātu lapas ar pupiņām, sasmalcinātu tunča gaļu, kaperiem un uz pusēm pārgrieztiem ķiršu tomātiņiem.
  2. Pievienojiet piparus pēc garšas. Samaisiet olīveļļu ar sojas mērci, pārlejiet ar tām salātus un pārberiet ar sezama sēkliņām. Ja nepieciešams, pievienojiet sāli pēc garšas.
  3. Sarkano sīpolu sagrieziet gredzenos un apcepiet augu eļļā, dekorējiet ar tiem salātus.
Ieteikumi

Ja nav salātu žāvētāja — salātu lapas un citus zaļumus var viegli nožavēt, izklājot salātu lapas uz tīra virtuves dvieļa un pēc tam saritinot dvieli ar salātiem rullītī. Viss ūdens no salātiem uzsūksies dvielī, un zaļumi būs sausi!

Sastāvdaļas
Frisē salāti 100 g
Sarkanās pupiņas "Kidney", 425ml 1 kārba/ burka
Tuncis savā sulā 1 kārba
Ķiršu tomātiņi 5 gab.
Kaperi 60 g
Sarkanais sīpols 1 gab.
Augu eļļa 2 ēd.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sojas mērce 2 ēd.k.
Sezama sēkliņas 4 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES