Informācija pa tālruni: +370 61170170

Baltās pupiņas ar garnelēm, sarkanajiem sīpoliem un tomātiem


  • Daudzums: 8 porcijas
  • Kalorijas: 119 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Garneles atkausējiet un, ja ir nepieciešams, attīriet, tomātus sagriziet kubiņos, sīpolus - gredzenos.
  2. Pupiņas noblanšējiet ar karstu, viegli sālītu ūdeni, ūdeni saglabājiet un tajā izvāriet arī garneles.
  3. Olīveļļu samaisiet ar citrona sulu, pievienojiet sāli un piparus.
  4. Paņemiet koktēļa glāzes. Liekat kārtās pupiņas, tad garneles, kas rūpīgi sajauktas ar tomātiem, un pa virsu - sīpolu gredzenus. Pārlejiet ar mērci un dekorējiet ar pētersīļa lapiņām.
Ieteikumi

Garneles un pupiņas labāk pasniegt siltas - ir nepieciešams šos produktus pavārīt verdošā sālītā ūdenī  2-3 minūtes.
Kā variantu pamēģiniet pagatavot šo ēdienu ar svaigām garnelēm, kas apceptas uz grila.

Sastāvdaļas
Tvaicētas baltās pupiņas "Vapeur", 425 ml 1 kārba/burka
Garneles 200 g
Sarkanais sīpols 1 gab.
Tomāti 2 gab.
Citrons 1 gab.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Pētersīļi 3 zariņi
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES