Informācija pa tālruni: +370 61170170

Brokoļi ar itāļu pikanto mērci


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Vāriet brokoļus 4 minūtes viegli sālītā ūdenī. Nokāšiet ūdeni un aplejiet brokoļus ar ledusaukstu ūdeni, tādejādi dārzeņi saglabās savu košo krāsu.
  2. Papriku un saulē kaltētos tomātus sagrieziet nelielos gabalos. Olīvas pārgrieziet šķērsām uz pusēm, kaperus sīki sakapājiet.
  3. Mērcei sajauciet olīveļļu, sinepes, citrona sulu, maltos piparus, sāli, cukuru un sasmalcinātus ķiplokus. Pievienojiet olīvas, papriku un kaperus - samaisiet visu.
  4. Pievienojiet brokoļiem mērci un ļaujiet tai ievilkties 10 minūtes.
Ieteikumi

Pievienojiet šim ēdienam atdzesētu pastu Fusilli, un būs lieliski sezonāli salāti! 

Sastāvdaļas
Brokoļi, 400g 1 iepakojums
Paprikas 2 gab.
Saulē kaltēti tomāti 100 g
Olīvas bez kauliņiem 1/2 kārbas
Kaperi 120 g
Citrons 1 gab.
Graudainās sinepes 1 ēd.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Ķiploks 2 daiviņas
Cukurs 1/2 ēd.k.
Pipari pēc garšas
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES