Informācija pa tālruni: +370 61170170

Brusketa ar sarkanajām pupiņām, bekonu un olīvām


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 174 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode

1.Papriku ietiniet folijā un cepiet līdz 200°C sakarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes. Atdzesējiet un noņemiet miziņu. 
2. Nomizojiet sīpolu un sagrieziet pusgredzenos. Bekonu smalki sagrieziet.
3. Sasildiet pannā 1 ēdamkaroti olīveļļas, sacepiet uz nelielas uguns  sīpolus, bekonu, rozmarīna lapiņas. Pievienojiet Čili piparu un vēl nedaudz apcepiet.
4. 2-3 cm biezas maizes šķēles  apgrauzdējiet tosterī.
5. Papriku, pupiņas ar nedaudz šķidruma un 1/4 daļu sacepto sīpolu sasmalciniet blenderī līdz viendabīgai masai. Ja ir nepieciešams var pievienot vēl ūdeni.
6. Maizi ierīvējiet ar ķiploka daiviņu, uzpiliniet atlikušo olīveļļu, pa virsu lieciet biezeni, apceptos sīpolus un uz pusēm pārgrieztās olīvas.

Ieteikumi

Ja ķiploku nedaudz saspiest ar naža asmens plato daļu, to vienkāršāk būs nomizot un sagriezt - šādā veidā sagatavots ķiploks piedos vairāk aromāta ēdienam.

Sastāvdaļas
Tvaicētas sarkanās pupiņas 1/3 karbas/burkas
Bagete 4 šķēles
Bekons 100 g
Paprika 1 gab.
Sarkanie sīpoli 1 gab.
Olīvas bez kauliņiem 1/4 kārbas
Rozmarīns 6 zariņi
Ķiploki 3 daiviņas
Čili pipari malti 1/2 tēj.k.
Olīveļļa 2 ēd.k.
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES