Informācija pa tālruni: +370 61170170

Brusketa ar sarkanajām pupiņām un papriku


  • Daudzums: 6 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Papriku ietiniet folijā un cepiet līdz 180 °C sakarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes. Atdzesējiet un notīriet.
  2. Sīpolu sagrieziet pusgredzenos. Sasildiet pannā vienu ēdamkaroti olīveļļas, uz vidējas uguns cepiet sīpolus un rozmarīna lapas, līdz sīpols ir gatavs. Ieberiet paprikas pulveri, apmaisiet un vēl drusku apcepiet.
  3. Maizi apgrauzdējiet 180 °С karstā cepeškrāsnī 3-5 minūtes.
  4. Pupiņām noteciniet lieko šķidrumu. Sasmalciniet blenderī pupiņas, cepto papriku, 1/4 daļu apcepto sīpolu.
  5. Olīvas saspiediet ar naža asmens plakano daļu. Ierīvējiet maizi ar ķiploku.
  6. Uzpiliniet dažus pilienus olīveļļas uz maizes, uzlieciet pupiņu-paprikas biezeni, atlikušos sīpolus un olīvas, dekorējiet ar bazilika lapiņām un rukolu.
Ieteikumi


Pirms cepat papriku, ļoti svarīgi ir rūpīgi to nomazgāt un nosusināt, kā arī dažās vietās iedurt mizā ar dakšiņu, lai pipars neuzpūstots un nepārsprāgtu. 

Sastāvdaļas
Graudu maize 5 šķēles
Sarkanās pupiņas "Kidney", 425ml 1 kārba
Sarkanais sīpols 1 gab.
Paprika 1 gab.
Olīvas bez kauliņiem 1/2 kārbas
Rozmarīns 2 zariņi
Baziliks 2 zariņi
Rukola 50 g
Ķiploks 2 daiviņas
Malta paprika 1/2 tēj.k.
Olīveļļa 2 ēd.k.
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES