Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Vāriet zaļos zirnīšus 5-7 minūtes, līdz tie ir gatavi. Nokāsiet un pārlejiet tos ar ledusaukstu ūdeni, lai zirnīši saglabā koši zaļo krāsu.
  2. Spinātus apcepiet uz pannas augu eļļa 10-15 minūtes. 
  3. Ar blenderi sasmalciniet bazilika lapiņas, zirnīšus, spinātus, ķiplokus, olīveļļu, sāli un piparus. 
  4. Maizi grauzdējiet tosterī vai grila pannā. Uz gatavām brusketām kārtojiet spinātu krēmu un dekorējiet ar bazilika lapiņām.
Ieteikumi

Uzlieciet uz brusketas gabaliņu mazsālīta laša - lieliska uzkoda gatava! 

Sastāvdaļas
Sasmalcināti spināti, 450g 1/2 iepakojuma
Zaļie zirnīši, 425ml 1/2 kārbas
Baziliks 12 zariņi
Ķiploks 4 daiviņas
Pelēkā (kliju) maize 4 šķēles
Olīveļļa 6 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES