Informācija pa tālruni: +370 61170170

Ceptas čili pupiņas ar kukurūzu, sakņu dārzeņiem, tako čipsiem un čedaras sieru


  • Daudzums: 3 porcijas
  • Kalorijas: 262 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 45 min.
Pagatavošanas metode

1. Nomazgā sakņu dārzeņus.
2. Sagriež tos gareniski ceturtdaļās.
3. Plāti izklāj ar cepamo papīru, pa virsu liek dārzeņus ar čili pupiņām un kukurūzu.
4. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200 °C aptuveni 30 minūtes, kamēr dārzeņi kļūs mīksti, bet vēl kraukšķīgi.
5. Kārto tako čipsus, tos pilda ar dārzeņu maisījumu un pārkaisa rīvētu sieru.
6. Garnē ar kapātu koriandru un čili pipariem. 

Ieteikumi

Ideāla piedeva zivīm vai gaļai, vai arī kā veģetārs ēdiens

Sastāvdaļas
Sarkanās pupiņas čili mērce, 425ml 2 kārbas
Kukurūza, 425ml 1 kārbu
Pētersīļa saknes 200 g
Burkānu 200 g
Biešu 200 g
Tako čipsu 200 g
Čedaras siera 100 g
Koriandra vai pētersīļu ½ buntes
Sarkano čili piparu 1 gab.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES