Informācija pa tālruni: +370 61170170

Karija pupiņas ar kukurūzu, ziedkāpostiem, kokosriekstiem, pekanriekstiem un koriandru


  • Daudzums: 3 porcijas
  • Kalorijas: 187 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.
Pagatavošanas metode

1. Noņem ziedkāposta galviņas un sagriež gareniski.
2. Smalki sagriež sīpolus un ķiplokus.
3. Apcep ziedkāpostus, sīpolus un ķiplokus pannā uzkarsētā eļļā, kamēr mazliet apbrūnēs. Pievieno kukurūzu, sāli un piparus.
4. Izber lielā bļodā, pārkaisa rīvētu kokosriekstu, pekanriekstus un rupji kapātu koriandru. 

Ieteikumi

Ideāla piedeva zivīm vai gaļai, vai arī kā veģetārs ēdiens vai piedeva čili pupiņām. 

Sastāvdaļas
Baltās pupinas karija mērcē, 425 ml 2 kārbas
Kukurūza, 425ml 1½ kārbas
Ziedkāpostu 400 g
Sīpolu 2 gab.
Ķiploka daiviņas 2-3 gab.
Augu eļļas 2 ēd.k.
Rīvēta kokosrieksta 30 g
Pekanriekstu 50 g
Koriandra ½ buntes
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES