Informācija pa tālruni: +370 61170170

Karija pupiņas ar lapu kāpostiem, burkāniem, jogurtu un baziliku


  • Daudzums: 3 porcijas
  • Kalorijas: 153 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode

1. Noņem lapu kāpostu galotnītes un rupji sakapā.
2. Nomizo burkānus un sagriež plānās strēmelēs.
3. Smalki sagriež sīpolus un ķiplokus.
4. Apcep lapu kāpostus, burkānus, sīpolus un ķiplokus pannā uzkarsētā eļļā, kamēr mazliet apbrūnēs.
5. Pievieno karija pupiņas un izcep. Pārkaisa sāli un piparus.
6. Izber lielā bļodā vai šķīvī, garnē ar baziliku un pasniedz ar jogurtu. 

Ieteikumi

Piedeva zivīm vai gaļai, vai arī kā veģetārs ēdiens vai piedeva čili pupiņām

Sastāvdaļas
Baltās pupinas karija mērcē, 425 ml 2 kārbas
Lapu kāpostu 300 g
Sīpolu 1 gab.
Ķiploku daiviņas 2-3 gab.
Olīveļļas 2 ēd.k.
Bazilika ¼ buntes
Jogurta 250 ml
Sāls pēc garšas
Piparus pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES