Informācija pa tālruni: +370 61170170

Pākšu pupiņas ar mēci indiešu gaumē


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 99 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.
Pagatavošanas metode
  1. Vāriet pupiņas verdošā ūdenī 5-6 minūtes. Nolejiet ūdeni, apžāvējiet uz papīra dvieļa un, kamēr tiek gatavota mērce,  atdzesējiet ledusskapī.
  2. Sasmalciniet blenderī tomātus, sakapātus ķiplokus, ingveru, čili piparu, ķimenes, sāli un cukuru.
  3. Samaisiet mērci ar pupiņām. Pasniedziet ēdienu atdzesētu. 
Ieteikumi

Bonduelle pākšu pupiņām jau ir nogriezti galiņi. Izmantojot tās, Jūs ietaupīsiet laiku! 

Sastāvdaļas
Zaļās pupiņas (veselas), 400g 1,5 iepakojuma
Tomāti 3 gab.
Ķiploki 1 daiviņa
Malts ingvers 2 tej.k.
Čili pipars 1 gab.
Ķimenes 1 tēj.k.
Cukurs 1/2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES