Informācija pa tālruni: +370 61170170

Lēcu, riekstu un žāvētu plūmju pastēte


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 228 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sakarsētā eļļā 2-3 minūtes apcepiet sīpola pusgredzenus, pievienojiet veselas žāvētas melnās plūmes bez kauliņiem un ķiploka daiviņas. Cepiet, līdz sīpoli ir gatavi.
  2. Blenderī sasmalciniet riekstus, sīpolus, pievienojiet sāli, piparus un citrona sulu. Visu sakuliet. Tad pievienojiet arī lēcas un vēlreiz sasmalciniet viendabīgā masā.
  3. Pastēte lieliski sader kopā ar dārzeņiem.

 

Ieteikumi

Šo pastēti var izmantot gan kā gatavu ēdienu, gan kā pildījumu pīrādziņiem. 

Sastāvdaļas
Tvaicētas lēcas 1/3 kārbas/burkas
Valrieksti 50 g
Žāvētas melnās plūmes 7 gab.
Ķiploks 2 daiviņas
Citrons 1 gab.
Augu eļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES