Informācija pa tālruni: +370 61170170

Prosas kroketes ar sēņu pildījumu


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 210 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sīpolu un sēnes sasmalciniet un apcepiet nelielā eļļas daudzumā, līdz tie ir gatavi. Pievienojiet sāli, piparus un sautējiet, līdz iztvaiko liekais šķidrums. Atdzesējiet.
  2. Prosas putraimus uzvāriet, viegli saberziet ar karoti, līdz veidojas biezputras konsistence. Pievienojiet sāli un atdzesējiet.
  3. Veidojiet kroketes: uz prosas biezputras plācenīša uzlieciet nedaudz sēņu pildījuma un salipiniet plāceņa maliņas, veidojot bumbiņu. Panējiet rīvmaizē un cepiet verdošā eļļā, līdz kroketes ir gatavas. 
Ieteikumi

Lai prosas putrai piešķirtu pikantāku garšu, vārīšanas procesā pēc izvēles pievienojiet  - timiānu, oregano, majorānu, baziliku. Labs apvienojums ir timiāns ar ķiploku (ķiploku viegli jāsaspiež) - lieliska garša ar neparastu aromātu.  

Sastāvdaļas
Prosas putraimi 100 g
Marinēti šampinjoni "Traditional", 314ml 1 burka
Sīpols 1 gab.
Rīvmaize 7 ēd.k.
Augu eļļa 7 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES