Informācija pa tālruni: +370 61170170

Puķkaposti ar valriekstiem un sinepju-citrona mērci


  • Daudzums: 3 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Atkausētus puķkāpostus blanšējiet karstā ūdenī un sarīvējiet uz rupjas dārzeņu rīves. Pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus un samaisiet.
  2. Ielieciet salātu porciju mazā salātu trauciņā un piespiediet ar šķīvi. Apgrieziet trauku otrādi, lai šķīvis ir apakšā. Jums sanāks vienādas salātu porcijas uzkalniņa veidā. Tādā veidā pagatavojiet arī pārējās porcijas. Rotājiet ar valriekstiem un smalki sagrieztiem lociņiem. 
  3. Pagatavojiet mērci: samaisiet olīveļļu, sojas mērci, citrona sulu, maltos piparus, sāli un cukuru.
  4. Pasniedziet salātus ar mērci.
Ieteikumi

Šis puķkāpostu ēdiens būs lielisks papildinājums jebkuram zivs vai gaļas ēdienam. 

Sastāvdaļas
Puķkāposti, 400g 1 iepakojums
Ķiploks 2 daiviņas
Citrons 1 gab.
Sojas mērce 3 ēd.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Lociņi 3 laksti
Valrieksti 45 g
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES