Informācija pa tālruni: +370 61170170

Puķkāpostu suflē ar burkāniem un zirnīšiem


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 91 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sagrieziet burnānu un vāriet kopā ar puķkāpostiem, līdz tie ir gatavi, ūdeni nokāsiet. Sasmalciniet blenderī, pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus un rūpīgi apmaisiet. Jāsanāk ir gaisīgam, viendabīgam biezenim maigā krāsā un konsistencē.
  2. Neatsaldētus zaļos zirnīšus apcepiet augu eļļā 7 minūtes.
  3. Puķkāpostu masu sadaliet karstumizturīgos porciju trauciņos, biezeņa vidū izveidojiet iedobīti, kurā ielieciet apceptos zirnīšus. 
  4. Cepiet līdz 170 °С sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes, lai suflē virskārta apcepās un izmaina krāsu. 
Ieteikumi

Ja ķiploka garša ir pārāk intensīva, pievienojiet suflē nedaudz valriekstu - tie līdzsvaros garšas. 

Sastāvdaļas
Puķkāposti, 400g 1/2 iepakojuma
Burkāns 1 gab.
Zirnīši, 400g 1/2 iepakojuma
Augu eļļa 2 ēd.k.
Ķiploks 1 daiviņa
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES