Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 28 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Puķkāpostus atsaldējiet un ielieciet cepamformā.
  2. Nomizojiet citronu, izspiediet sulu, sasmalciniet ķiplokus un visu samaisiet ar olīveļļu, pievienojiet sāli, piparus un ar šo mērci aplejiet puķkāpostus. Apmaisiet. 
  3. Cepiet līdz 200 °С sakarsētā cepeškrāsnī, līdz izveidojas zeltaina garoziņa - apmēram 30 minūtes.  
Ieteikumi

Lai rokas neostu pēc ķiplokiem, pabeidzot darbu, noberziet tās ar cirtona mizu un rūpīgi nomazgājiet ar ziepēm. 

Sastāvdaļas
Puķkāposti, 400g 1 iepakojums
Ķiploki 5 daiviņas
Citrons 1 gab.
Olīveļļa 6 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES