Informācija pa tālruni: +370 61170170

Sarkano pupiņu pastēte ar šampinjoniem


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 44 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 25 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sīpolus un ķiplokus sīki sakapājiet un apcepiet, līdz sīpols kļūst caurspīdīgs.
  2. Pievienojiet smalki sagrieztus šampinjonus, apcepiet 5-7 minūtes un pievienojiet pupiņas bez šķidruma. Apmaisiet. Ja šķidruma ir pārāk maz, pievienojiet nedaudz ūdens. Pievienojiet sāli, piparus un oregano. Sautējiet zem vāka uz nelielas uguns 20 minūtes.
  3. Sasmalciniet visu blenderī, līdz iegūsiet viendabīgu masu (lai nebūtu kunkulīšu).
  4. Pastēte lieliski sader ar sālītiem vai marinētiem gurķīšiem un rupjmaizi.
Ieteikumi

Ja vēlaties pastētei izteiksmīgāku un saldāku garšu, nomainiet sēnes ar žāvētām melnājām plūmēm.

Sastāvdaļas
Sarkanās pupiņas 1 kārba
Marinēti šampinjoni "Traditional", 580ml 1/2 burkas
Sīpols 1 gab.
Ķiploks 2 daiviņas
Kaltēts oregano 1/3 tēj.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Pipargurķīši marinēti (3-6 cm) 1 burka
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES