Informācija pa tālruni: +370 61170170

Tīģergarneles ar čili pupiņu mērci, avokado, sīpollokiem un grauzdētu maizi


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 250 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.
Pagatavošanas metode

1. Sajauc pupiņas ar čili mērci un uzvāra nelielā katlā.
2. Pievieno garneles un vāra uz lēnas uguns 2-3 minūtes, kamēr izvārīsies, tad noņem katlu no uguns.
3. Sagriež tomātus uz pusēm, sajauc ar pupiņām, pievieno jalapeno, sāli un piparus.
4. Smalki sagriež sīpollokus un sakapā pētersīļus.
5. Apgrauzdē maizi uz grila vai grilpannas, tad ierīvē maizi ar ķiploku un uz katras šķēles liek pa pusei avokado.
6. Uz šķīvja kārto maizes šķēles, tām pārziež garneles ar pupiņām, garnē ar sīpollokiem un pētersīļiem, un pasniedz galdā. 

Sastāvdaļas
Sarkanās pupiņas čili mērce, 425ml 1 kārbu
Attīrītas tīģergarneles 16 gab.
Sarkanus ķiršu tomātus 10 gab.
Sarkanu konservētu jalapeno piparu šķēlīšu 1-2 ēd.k.
Sīpollokus 200 g
Pētersīļu 100 g
Avokado 2 gab.
Citronu 1 gab.
Lielas maizes šķēles 4 gab.
Ķiploka daiviņa 1 gab.
Sāli pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES