Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sīpolus sagrieziet pusgredzenos, ķiplokus saspiediet ar naža asmeņa plakano daļu un sīki sakapājiet, no paprikas izņemiet sēklas un sagrieziet dārzeni mazos kubiņos.
  2. Sasildiet pannā olīveļļu un viegli apcepiet sīpolus, laiku pa laikam tos apmaisot. Pievienojiet papriku, ķiplokus, sāli, apmaisiet un sautējiet uz vidējās uguns, kamēr gatavojat pārējos dārzeņus. 
  3. Čili pipariem izņemiet sēklas  un smalki sagrieziet. Saulē kaltētos tomātus sagrieziet, pupiņām nolejiet lieko šķidrumu. Pievienojiet  šos dārzeņus sīpoliem, samaisiet un vēl mazliet pasautējiet.
  4. Avokado nomizojiet un sagrieziet plānās šķēlītēs, kinzu smalki sakapājiet.
  5. Katru plāceni apcep no abām pusēm grila pannā, saloka uz pusēm, iekašā ieliek silto sautējumu, avokado, pievieno kinzu un uzreiz pasniedz.
Ieteikumi

Viena no pazīmēm, kā noteikt, vai avokādo ir gatavs, ir paklausīties, vai sakratot dauzās tā kauliņš. Pielieciet pie auss, pakratiet, un, ja kauliņu var dzirdēt, tad avokādo ir gatavs. 

Sastāvdaļas
Meksikāņu tortiljas 2 gab.
Sarkanās pupiņas "Kidney", 425ml 1/2 kārbas
Avokado 1 gab.
Paprikas 2 gab.
Čili pipari 3 gab.
Sarkanie sīpoli 4 gab.
Saulē kaltēti tomāti 100 g
Kinza 3 zariņi
Ķiploks 3 daiviņas
Olīveļļa 2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES