Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 110 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sīpolus sagrieziet gredzenos, tomātus un cukīni - aplīšos. Vispirms apcepiet olīveļļā sīpolus. Tikko kā tie ir kļuvuši zeltaini, pārlieciet tos uz šķīvja un pēc kārtas (katru atsevišķi) apcepiet cukini, sēnes un tomātus.
  2. Uz sausas pannas apcepiet plāceņus. Uz gatava plāceņa dārzeņus liek kārtās tā, lai plāceni var satīt konusā. Rūpīgi satiniet un pasniedziet.
Ieteikumi

Lai cukini neizjūk, vēlams to neizcept līdz galam.

Sastāvdaļas
Meksikāņu plāceņi 4 gab.
Marinēti šampinjoni "Traditional", 580ml 1/2 burkas
Sarkanais sīpols 1 gab.
Cukini 3 gab.
Tomāti 4 gab.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES