Informācija pa tālruni: +370 61170170

Aromātiska gaļas zupa ar lēcam


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 205 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 80 min.
Pagatavošanas metode

1. Liellopa gaļu sagrieziet 2 cm kubiņos, pievienojiet sāli, piparus un apcepiet no visām pusēm sakarsētā eļļā apmēram 10 minūtes. Ielieciet kastrolī ar biezu dibenu.
2. Seleriju un burkānus sagrieziet palielos gabaliņos. Sīpolus sagrieziet pusgredzenos, ķiploku - lapiņās. Lieciet dārzeņus pannā un apcepiet 8 minūtes apmaisot.
3. Kastrolī ielejiet buljonu, uzvāriet un samaziniet uguni. Sanāk, tā, ka gaļa ir vienā kastrolī, bet buljons citā.
4. Gaļu un apceptus dārzeņus ielieciet kastrolī, pievienojiet tomātus (nomizotus un 4 daļās sagrieztus), rozmarīnu un oregano, apmaisiet, uzlieciet vāku un sautējiet 1 stundu.
5. Beigās pievienojiet lēcas, sāli, piparus, uzvāriet un noņemiet no uguns.
6. Pārkaisiet ar sasmalcinātu kinzu.

Ieteikumi

Garšvielas no burciņām izņemiet ar karotīti un tikai tad pievienojiet ēdieniem, kuri tiek vārīti, jo berot tieši no burkas, ir risks, ka garšvielas uzņems mitrumu un zaudēs savas īpašības.

Sastāvdaļas
Tvaicētas lēcas 1 kārba
Liellopa gaļa 700 g
Selerija 2 kāti
Sīpoli 2 gab.
Burkāni 1 gab.
Ķiploki 6 daiviņas.
Tomāti 4 gab.
Gaļas buljons 1200 ml
Olīveļļa 2 ēd.k.
Kaltēts rozmarīns 1/4 tēj.k.
Kaltēts oregano 1/3 tēj.k.
Kinza 5 zariņi
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES