Informācija pa tālruni: +370 61170170

Gaspačo aukstā tomātu zupa


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 81 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Neatsaldētas pupiņas lieciet vārīties verdošā ūdenī 5 minūtes. Nolejiet ūdeni un atdzesējiet pupiņas.
  2. Svaigus tomātus, papriku, gurķi un čili piparu sasmalciniet mazos kubiņos.
  3. Sasmalciniet blenderī visus dārzeņus, pievienojot tomātus savā sulā. Pievienojiet arī sāli, piparus, cukuru un smalki sakapātu baziliku.
  4. Pasniedziet dekorētu ar bazilika lapiņām. 
Ieteikumi

Lai padarītu zupas garšu vēl pikantāku, var lietot krāsnī ceptu papriku. Gatavai paprikai noņemiet mizu, izņemiet sēklotni un sagrieziet smalkos kubiņos.
 

 

Sastāvdaļas
Tomāti 4 gab.
Zaļās pupiņas (veselas), 400g 1/2 iepakojuma
Paprika 2 gab.
Svaigie gurķi 4 gab.
Čili pipars 1 gab.
Olīveļļa 2 ēd.k.
Baziliks 3 zariņi
Tomāti bez mizas savā sulā 1 kārba
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Cukurs pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES