1. >Receptes
  2. >Sarkano pupiņu braunijs

Sarkano pupiņu braunijs

Mūsu sarkano pupiņu braunijs, ko sauc arī par šokolādes kūku, ir katra gardēža sapnis! Mazāk cukura, un nekādu miltu! Vai var būt kas labāks?
Viegla
4 cilvēkiem
40 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu

150 g melnās šokolādes

50 g brūnā cukura

50 ml piena pēc izvēles

2 olas

1 sauja riekstu pēc izvēles

1 tējk. cepamā pulvera

1 tējk. vaniļas ekstrakta

Sviests
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu

150 g melnās šokolādes

50 g brūnā cukura

50 ml piena pēc izvēles

2 olas

1 sauja riekstu pēc izvēles

1 tējk. cepamā pulvera

1 tējk. vaniļas ekstrakta

Sviests
  1. Solis 1
    Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C. Sarkanās pupiņas nosusiniet. Melno šokolādi izkausējiet karsta ūdens peldē.
  2. Solis 2
    Sablendējiet pupiņas ar pienu. Pievienojiet olas, kausētu šokolādi, cukuru, vaniļas ekstraktu un cepamo pulveri.
  3. Solis 3
    Riekstus sakapājiet lielos gabalos un uzmanīgi iemaisiet maisījumā.
  4. Solis 4
    Cepamo trauku ieziediet ar sviestu, lieciet tajā pagatavoto maisījumu. Cepiet cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes.
  5. Solis 5
    Ļaujiet atdzist un sagrieziet.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Čili sautējums

    Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupiņām un kukurūzu. Lieliska pupiņu recepte.

  • Čili sautējums “Tradicionālais”

    Reizēm vienkārši negribas stāvēt pie plīts. Viegli pagatavojamām un ātrām vakariņām vai pusdienām iz...

  • Veģetārās tortiljas

    Tortiljas – meksikāņu ēdiens, kas strauji kļūst populārs visā pasaulē. Mūsdienās tortilju receptes t...