Informācija pa tālruni: +370 61170170

Dārzeņu zupa ar hmeli-suneli


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Atkausējiet brokoļus un puķkāpostus.
  2. Pagatavojiet dārzeņu buljonu: 500ml ūdens vāriet smalki sagrieztu sīpolu, selerijas sakni, burkānu un pētersīļus.
  3. Īsi pirms buljons ir gatavs, apcepiet puravu olīveļļā.
  4. Katlā pie puraviem pielieciet  brokoļus, puķkāpostus un salmiņos sagrieztu papriku. Sautējiet, līdz dārzeņi ir gandrīz gatavi. Pārkaisiet tiem hmeli-suneli garšvielu un sautējiet vēl minūti.
  5. Nokāsiet buljonu un ielejiet to katlā pie dārzeņiem. Vāriet, līdz dārzeņi ir pilnīgi gatavi. Beigās pievienojiet piparus un sāli.
Ieteikumi

Hmeli-suneli vietā var izmantot svaigu vai kaltētu timiānu. 

Sastāvdaļas
Brokoļi, 400g 1 iepakojums
Puķkāposti, 400g 1 iepakojums
Paprikas 2 gab.
Puravi 2 gab.
Sīpols 1 gab.
Burkāns 1 gab.
Selerijas sakne 1/5 gab.
Pētersīļi 3 zariņi
Hmeli-suneli garšviela 1 tēj.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES