Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 86 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 90 min.
Pagatavošanas metode

1. Grūbas uz nakti iemērciet siltā ūdenī.
2. Kartupeļus sagrieziet kubiņos. Seleriju smalki sakapājiet.
3. 500ml aukstā ūdens ielieciet nomazgātas grūbas, pupiņas, kartupeļus, seleriju, burkānus un lauru lapu. Pievienojiet dārzeņu buljonu un vāriet 1.5 stundas uz mazas uguns.
4. Sasmalciniet ķiplokus, sīpolus un pētersīļus. Apcepiet visu sakarsētā olīveļļā. Pievienojiet  tos zupai kopā ar sāli un pipariem, vāriet vēl 5 minūtes. 

Ieteikumi

Pie garšvielām pagatavošanas laikā var pievienot salviju un ķiploka daiviņu - būs lielisks aromāts. 

Sastāvdaļas
Selerija 2 kāti
Grūbas 250 g
Tvaicētas sarkanās pupiņas 1 kārba/burka
Burkāni rīvēti 3 gab.
Kartupeļi (gab.) 1 gab.
Sīpoli 1 gab.
Dārzeņu buljons 500 ml
Lauru lapas 3 gab.
Ķiploki 1 daiviņa
Pētersīļi 6 zariņi
Olīveļļa 2 ēd.k.
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES