Informācija pa tālruni: +370 61170170

Ķirbju zupa ar sarkano kariju un kokosriekstu pienu


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 235 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 60 min.
Pagatavošanas metode

1. Sāk ar buljonu. Dārzeņus, ķiplokus un sīpolu sagriež un liek katlā.
2. Pievieno lauru lapas, piparus un smaržīgos piparus. Pievieno 1 ēd.k. sāls.
3. Vāra aptuveni 45 minūtes un nokāš, lai iegūtu caurspīdīgu buljonu.
4. Nolej 700 ml buljona un atliek malā. Katlā saliek ķirbju zupu Bonduelle un sarkanā karija pastu. Apcepina vairākas minūtes un ielej buljonu. Vāra aptuveni 3 minūtes un sablendē ar blenderi līdz viendabīgai masai.
5. Pievieno kokosriekstu pienu, ingveru, maltus čili piparus, citrona sulu un sāli. 

Sastāvdaļas
Ķirbju krēmzupa, 400g 1 iepakojums
Pamata dārzeņu zupas izlase, parasti: puravi, burkāni un selerijas pēc garšas
Ķiploka galviņa 1 gab.
Sīpols 1 gab.
Lauru lapas 3 gab.
Veselu piparu 1 tējk.
Smaržīgo piparu 1 tējk.
Sarkanā karija pastas 3 ēd.k.
Kokosriekstu piena 300 g
Malta ingvera 2 ēd.k.
Maltu čili piparu 1 tējk.
Citrona sula 1 gab.
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES