Informācija pa tālruni: +370 61170170

Ķirbju zupa ar vistas gaļu


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 205 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode

1. Smalki sakapā sīpolu, ingveru, ķiploku un čili. Notīrītu vistas krūtiņu sagriež nelielos gabaliņos.
2. Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sīpolus, ķiplokus un čili. Cep 3–4 minūtes.
3. Katlā ielej buljonu un kokosriekstu pienu. Uzvāra. Saliek gaļu un vāra uz lēnas uguns 7 minūtes.
4. Pievieno Ķirbju krēmzupas Bonduelle iepakojuma saturu, zivju mērci, sojas mērci, cukuru, citrona sulu un nokāstu kukurūzu. Vāra aptuveni 2–3 minūtes.
5. Ķirbju zupu ar vistas gaļu lej bļodiņās un pasniedz galdā. 

Sastāvdaļas
Ķirbju krēmzupa, 400g 1 iepakojums
Kukurūza, 212ml 1 skārdene
Sīpols 1 gab.
Ingvera gabaliņš 4 centimetru bieza
Čili pipars 1 gab.
Ķiploka daiviņas 2 gab.
Vistas gaļas buljona 3 glāzes
Kokosriekstu piena ¾ glāzes
Liela vistas krūtiņa 350 g
Zivju mērces 1 ēd.k.
Gaišās sojas mērces 1–2 ēd.k.
Cukura 1 tējk.
Citrona sulas pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES