Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 60 min.
Pagatavošanas metode
  1. Nelielā katliņā uzsildiet olīveļļu un apcepiet smalki sagrieztu sīpolu, pievienojiet kukurūzu, karsējiet kādu minūti, pievienojiet 500ml karstu ūdeni un turpiniet vārīt vēl 30 minūtes.
  2. Papriku cepiet līdz 160-180 °С sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes. Atdzesējiet, noņemiet miziņu un izņemiet sēklas, sasmalciniet blenderī.
  3. Gatavu kukurūzu tāpat sasmalciniet blenderī. Pāris graudus atstājiet veselus (dekorēšanai).
  4. Gatavu zupu vēlreiz uzsildiet, salejiet šķīvjos. Pievienojiet katrai porcijai ēdamkaroti paprikas biezeņa. Dekorējiet ar veselajiem kukurūzas graudiem un smalki sakapātiem pētersīļa zaļumiem.
Ieteikumi

No kukurūzas var pagatavot biezeni: samaziniet ūdens daudzumu šajā ēdienā, un  jums būs lieliska piedeva pie zivs vai gaļas ēdiena.

Sastāvdaļas
Kukurūza, 425ml 1 kārba
Paprika 2 gab.
Sīpols 1 gab.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Pētersīļi 3 zariņi
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES