Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sīpolu sagrieziet smalkos kubiņos un katlā, kurā vārīsiet zupu, apcepiet sakarsētā eļļā.
  2. Pie sīpoliem pievienojiet tomātu mērci, smalki sagrieztu čili piparu un papriku, apcepiet 3-4 minūtes.
  3. Pielejiet dārzeņiem karstu ūdeni (tik daidz, lai pēc tam tas pārsegtu bulguru), uzvāriet un ieberiet bulguru. Vāriet uz mazas uguns 20 minūtes, līdz bulgurs ir gatavs. Beigās pievienojiet lēcas un vāriet vēl 5 minūtes.
  4. Kad zupa ir gatava, pievienojiet sāli un piparmētru. Uzlieciet vāku un ļaujiet zupai ievilkties 10 minūtes.
Ieteikumi

Lai bulguram būtu pikantāka garša, pirms vārīšanas mērcējiet to aukstā ūdenī, kam pievienota viena citrona sula, 30-40 minūtes. 

Sastāvdaļas
Bulgurs 100 g
Tvaicētas lēcas 1 kārba/burka
Sīpols 1 gab.
Tomātu pasta 1 ēd.k.
Malta paprika 1 tēj.k.
Čili pipars 1 gab.
Kaltētas piparmētras 20 g
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES