Informācija pa tālruni: +370 61170170

Lēcu zupa ar dārzeņiem


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 80 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Burkānu, sīpolu un seleriju sagrieziet sīkos kubiņos, apcepiet, pievienojot ķiploku, nelielā kastrolītī uz vidējas uguns 10 minūtes.
  2. Pievienojiet lēcas un karsējiet vēl 3-5 minūtes.
  3. Pievienojiet 1000-1200ml ūdens, uzvāriet, pievienojiet pēc garšas piparus, sāli un beigās - sīki sagrieztus zaļumus. Zupa gatava!

 

Ieteikumi

Pagatavot zivju zupas versiju ir pavisam vienkārši! Gatavai zupai pievienojiet konservētu lasi.

Sastāvdaļas
Tvaicētas lēcas "Vapeur", 425 ml 2 kārbas/burkas
Selerija 2 kāti
Burkāns 1 gab.
Sīpols 1 gab.
Ķiploks 1 daiviņa
Pētersīļi 3 zariņi
Olīveļļa 2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES