Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 69 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sīpolu sagrieziet gredzenos, sasmalciniet čili piparu. Uz stipras uguns apcepiet piparus un sīpolus,  līdz tie ir gatavi.
  2. Uzvāriet 2 litrus ūdens, samaziniet uguni, pievienojiet piparus ar sīpoliem un vārie 5 minūtes.
  3. Tomātus sasmalciniet blenderī, ielejiet biezeni katlā, pievienojiet rīsus, lēcas un atkal uzvāriet. Pievienojiet turku zirņus, sāli, piparus un gatavojiet vēl 20 minūtes.
  4. Kinzu smalki sakapājiet un pievienojiet zupai pirms pasniegšanas. 
Ieteikumi

Lai rīsi zupā ātrāk izvārās, labāk ir lietot ātrās pagatavošanas rīsus.

Sastāvdaļas
Tvaicēti turku zirņi 1/2 kārbas/burkas
Rīsi 70 g
Tvaicētas lēcas 1 kārba/burka
Tomāti bez mizas savā sulā 1 kārba
Čili pipars 1 gab.
Sīpols 1 gab.
Malta paprika 2 tēj.k.
Kurkuma 1/2 tēj.k.
Malts ingvers 1/2 tēj.k.
Kinza 6 zariņi
Olīveļļa 2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES