Informācija pa tālruni: +370 61170170

Pikantā ķirbju krēmzupa


  • Daudzums: 3 porcijas
  • Kalorijas: 190 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode

1. Smalki sakapā sīpolu, čili, ingveru un ķiplokus.
2. Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sīpolus, čili, ingveru un ķiplokus. Cep aptuveni 5 minūtes.
3. Katlā uzvāra buljonu, pievieno pannas saturu un saldētu ķirbju zupu Bonduelle. Pārkaisa sāli un piparus pēc garšas.
4. Vāra aptuveni 3 minūtes. Zupu mazliet atdzesē un sablendē līdz krēmveida konsistencei.
5. Zupu vēlreiz uzsilda un lej šķīvjos. Pasniedz galdā. 

Sastāvdaļas
Ķirbju krēmzupa, 400g 1 iepakojums
Liels sīpols 1 gab.
Čili pipars 1 gab.
Ingvera gabaliņš 3 centimetru bieza
Ķiploka daiviņas 2 gab.
Dārzeņu buljona 500 ml
Sāls un pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES