Informācija pa tālruni: +370 61170170

Puķkāpostu zupa ar pastinaku un fenheli


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sasmalcinātu sīpolu un sarīvētu burkānu apcepiet pannā,  pievienojot olīveļļu. Kubiņos sagrieztus kartupeļus un puķkāpostus kopā ar sīpoliem un burkāniem vāriet 3-5 minūtes.
  2. Pievienojiet zupai sagrieztu pastinaku un fenheli.
  3. Vāriet, līdz kartupeļi ir gatavi, apmēram 20 minūtes. Pievienojiet sāli un piparus. Apkaisaiet ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Pasniedziet ar adžiku.
Sastāvdaļas
Puķkāposti, 400g 1 iepakojums
Kartupeļi 4 gab.
Burkāns 1 gab.
Pastinaks (sakne) 1 gab.
Fenhelis 10 g
Sīpols 1 gab.
Pētersīļi 3 zariņi
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Adžika 3 tēj.k.
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES