Informācija pa tālruni: +370 61170170

Pupiņu zupa ar žāvētām melnajām plūmēm


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 97 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sarīvējiet burkānus, papriku un sīpolu smalki sagrieziet, sautējiet augu eļļā 10-15 minūtes.
  2. Pārlieciet dārzeņus katlā, pievienojiet pupiņas, pielejiet ūdeni, lai tas būtu 2 cm virs dārzeņiem, un uzvāriet.
  3. Melnās plūmes izmērcējiet karstā ūdenī 15-20 minūtes. Tad sagrieziet salmiņos, pievienojiet zupai kopā ar tomātu pastu un smalki sagrieztu piparmētru. Vāriet vēl 5 minūtes.
  4. Smalki sagrieziet lociņus, pētersīļus un ķiplokus. Pievienojiet tos zupai īsi pirms pasniegšanas.
Ieteikumi

Šai un citām zupām ērti izmantot Bonduelle rīvētos burkānus "Tvaicētie". 

Sastāvdaļas
Tvaicētas baltās pupiņas 1 kārba
Burkāni 2 gab.
Paprika 1 gab.
Sīpols 1 gab.
Ķiploks 1 daiviņa
Pētersīļi 6 zariņi
Piparmētra 2 zariņi
Žāvētas melnās plūmes 15 gab.
Tomātu pasta 3 ēd.k.
Augu eļļa 3 ēd.k.
Lociņi 2 laksti
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES