Informācija pa tālruni: +370 61170170

Zaļo dārzeņu krēmzupa ar fetas sieru un mandelēm


  • Daudzums: 3 porcijas
  • Kalorijas: 210 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.
Pagatavošanas metode

1. Smalki sakapā sīpolu un ķiploku.
2. Mandeles apcep sausā pannā, kamēr glīti apbrūnē un izber bļodā, lai atdziest.
3. Pannā uzkarsē eļļu. Pievieno sīpolus un ķiplokus, cep 3–4 minūtes.
4. Katlā ielej buljonu, pievieno pannas saturu un uzvāra. Pievieno iepakojumu „Zaļo dārzeņu krēmzupa Bonduelle”. Vāra aptuveni 3 minūtes.
5. Zupu mazliet atdzesē un sablendē līdz krēmveida konsistencei. Var vēlreiz izberzt caur sietiņu.
6. Zupu liek atkal uz uguns, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Uzvāra un lej bļodiņās. Zupai pārkaisa sadrupinātu fetas sieru un mandeles. Pasniedz galdā.

Sastāvdaļas
Zaļo dārzeņu krēmzupa, 400g 1 iepakojums
Dārzeņu vai vistas gaļas buljona 2 glāzes
Sīpols 1 gab.
Ķiploka daiviņas 2 gab.
Mandeļu skaidiņu 3 ēd.k
Fetas siera 50 g
Sāls un pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES