Informācija pa tālruni: +370 61170170

Zaļo zirnīšu zupa ar krabja gaļu


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sīpolus sagrieziet pusgredzenos un sautējiet kopā ar rīvētu selerijas sakni katlā, pievienojot olīveļļu.
  2. Sagrieziet kubiņos kartupeļus, pievienojiet dārzeņus un pārleietj ar ūdeni tā, lai tas būtu 1 cm virs dārzeņiem. Vāriet 10-12 minūtes, pēc tam pievienojiet neatkausetus zaļos zirnīšus un vēl apmēram glāzi ūdens. Vāriet, līdz kartupeļi ir gatavi. Sasmalciniet  zupu ar blenderi.
  3. Krabja gaļu sagrieziet salmiņos. Ielejiet zupu šķīvī,centrā ielieciet krabja gaļu un dekorējiet ar olīveļļu un sasmalcinātiem svaigās piparmētras zaļumiem.
Ieteikumi

Šajā ēdienā varat izmantot gan saldētu, gan konservētu krabja gaļu. 

Sastāvdaļas
Zirnīši, 400g 1 iepakojums
Sīpols 1 gab.
Selrijas sakne 1/3 gab.
Krabja gaļa 200 g
Olīveļļa 3 ēd.k.
Piparmētra 2 zariņi
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES