1. >Receptes
  2. >Taizemes sarkanais Red Thai karijs

Taizemes sarkanais Red Thai karijs

Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
Vidēji sarežģīta
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene Bonduelle balto pupiņu karija mērcē

600 g sagrieztas vistas krūtiņas

3 ēd. k. sarkanās karija pastas

500 g dārzeņu pēc izvēles

3 ēd. k. eļļas

500 ml kokosriekstu piena

50 g Indijas riekstu vai zemesriekstu
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene Bonduelle balto pupiņu karija mērcē

600 g sagrieztas vistas krūtiņas

3 ēd. k. sarkanās karija pastas

500 g dārzeņu pēc izvēles

3 ēd. k. eļļas

500 ml kokosriekstu piena

50 g Indijas riekstu vai zemesriekstu
  1. Solis 1
    Gaļu apmēram stundu marinējiet karija mērcē ledusskapī.
  2. Solis 2
    Nomazgājiet un sagrieziet dārzeņus. Apcepiet tos.
  3. Solis 3
    Tad izcepiet vistas gaļu. No vistas atlikušo karija mērci un šķidrumu sajauciet ar kokosriekstu pienu. Uzvāriet.
  4. Solis 4
    Pievienojiet dārzeņus, vistu un riekstus. Visu izsautējiet.
  5. Solis 5
    Pasniedziet ar vārītiem rīsiem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Čili sautējums

    Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupiņām un kukurūzu. Lieliska pupiņu recepte.

  • Pikantā zupa

    Meklē ātri pagatavojamas un gardas uzkodu un ēdienu recepšu idejas mājas viesībām? Šī recepte būs li...

  • Meksikāņu tortiljas

    Ceļo kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šīm tortiljām. Klasiska meksik...