Informācija pa tālruni: +370 61170170

Zupa ar kariju Taizemes gaumē


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 102 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sasmalciniet sīpolus un apcepiet tos sautējamā pannā 5-7 minūtes. Pievienojiet kariju, maltos piparus,veselu čili piparu un, nepārtraukti maisot, karsējiet vēl minūti.
  2. Pievienojiet sīpoliem 500 ml ūdens un kokosa pienu.  Uzvāriet.
  3. Pievienojiet brokoļus (var neatsaldētus), sagrieztu Ķīnas kāpostu, ripiņās sagrieztu ingveru, rīvētu burkānu un rīsu nūdeles. Vāriet uz mazas uguns 5 minūtes, beigās pievienojiet laima sulu.
  4. Ielejiet zupu šķīvī un pievienojiet zariņu kinzas. 
  5. Dekorēt ar pāris gredzentiņiem čili un šķēlīti laima.
Ieteikumi

Pēc čili sasmalcināšanas rūpīgi nomazgājiet nazi, dēlīti un rokas.

Sastāvdaļas
Rīsu nūdeles 150 g
Laims 1 gab.
Ingvers 100 g
Kokosa piens 400 ml
Burkāns 1 gab.
Brokoļi, 400g 1/4 iepakojuma
Ķīnas kāposts 50 g
Sarkanais sīpols 1 gab.
Karijs 2 tēj.k.
Malti čili pipari 1 tēj.k.
Čili pipars 1 gab.
Augu eļļa 2 ēd.k.
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES