Informācija pa tālruni: +370 61170170

Sagatavošanas metodi

Sagriež puravu un cep sviestā, līdz tas kļūst caurspīdīgs. Pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un atkausētus brokoļus. Pārlej ar dārzeņu buljonu un sautē. Kad dārzeņi ir mīksti, sablendē. Pievieno krējumu, sablendē un pievieno garšvielas. Pasniedz ar apceptu bekonu un dekorē ar bazilika lapiņu.

Sastāvdaļas
Brokoļi XXL (3 kg) .
Kūpināts bekons 200 g
Puravs 100 g
Kartupeļi 250 g
Sviests 30 g
Saldais krējums 200 ml
Dārzeņu buljons 600 ml
Sāls un pipari pēc garšas
Bazilika lapiņa dekorēšanai
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES