Informācija pa tālruni: +370 61170170

Sagatavošanas metodi

Tortellini vāra sālsūdenī al dente. Spinātus apcep sviestā, pievieno ķiploku pastu, pārlej ar krējumu, pievieno siera mērci un sautē. Pievieno muskatriekstu, sāli un piparus. Tortellini sajauc ar mērci un pasniedz, pārkaisītu ar rīvētu parmezāna sieru. Dekorē ar svaiga bazilika lapiņām.

Sastāvdaļas
Spinātu lapas (2,5 kg) 50 g
Tortellini ar sēnēm 200 g
Krējums vārīšanai 100 ml
Siera mērce 50 g
Parmezāna siers 25 g
Ķiploku pasta pēc garšas
Dzidrināts sviests 20 g
Muskatrieksts Pēc garšas
Sāls un baltie pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES