Informācija pa tālruni: +370 61170170

Cepti šampinjoni ar Čedaras sieru


Sagatavošanas metodi

Nomizo sīpolus, sagriež mazos kubiņos un cep uz pannas, līdz tie ir caurspīdīgi. Šampinjoniem nolej marinādi, pievieno sīpoliem un apcep. Šampinjonus ar sīpoliem pārlej ar 36% krējumu, pievieno sāli un piparus. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un vāra, līdz mērce sasniedz atbilstošu blīvumu. Pagatavotus šampinjonus saliek četros nelielos uzkodu trauciņos, pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm un rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes 180° C temperatūrā.

Sastāvdaļas
Marinēti šampinjoni (1,6 kg) 800 g
Sīpoli 2 gab., lieli
Krējums 36% 150 ml
Rīvēts Čedaras siers 150 g
Dilles dekorēšanai
Sāls un pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES