Informācija pa tālruni: +370 61170170

Karaliskās garneles karija mērcē


Sagatavošanas metodi

Ābolus nomizo un izņem sēklas. Tomātus īsu brīdi patur karstā ūdenī, noņem miziņu un izņem sēklas. Paprikai noņem miziņu. Papriku, tomātus, persikus, ananāsu un ābolus sagriež vienādos kubiņos. Karijam pievieno sāli un piparus, apkaisa garneles. Uz pannas sakarsē sviestu, ieber sasmalcinātus šalotes sīpolus un piparus, cep, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Apkaisa ar kariju un nedaudz miltiem, cep. Pielej zivs buljonu un īsu brīdi pavāra. Pievieno krējumu, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pieber sāli un piparus. Beigās pievieno sasmalcinātus augļus un dārzeņus, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Uz pannas uzkarsē eļļu un cep garneles. Ceptas garneles nožāvē sausas un pārlej ar mērci. Pievieno pētersīļus.

Sastāvdaļas
Tīģergarneles 16–20 gab.
Apceptas dzeltenās un sarkanās paprikas (1kg) 150 g
Tomāti 80 g
Šalotes sīpoli 60 g
Dzidrināts sviests 60 g
Konservēti ananāsi 60 g
Konservēti persiki 60 g
Zivju buljons 150 ml
Āboli 60 g
Milti 30 g
Krējums vārīšanai 50 ml
Olīveļļa 50 ml
Augu eļļa cepšanai
Mango–karija mērce 10 ml
Pētersīļu lapas dekorēšanai
Sāls un baltie pipari garšai
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES