Informācija pa tālruni: +370 61170170

Sagatavošanas metodi

Lielā sālsūdens daudzumā makaronus pagatavo al dente. Nokāš. Lasi sagriež platās sloksnēs, apvieno ar makaroniem un daļu no rīvētā siera. Krējumu un olas dzeltenumus rūpīgi samaisa, pievieno sāli, piparus un sasmalcinātas dilles. Karstumizturīgu trauku ieziež ar sviestu. Atkausētu grilētu cukini novieto trauka apakšā, pārkaisa ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem ķiplokiem. Tad slāņos ieklāj makaronus ar lasi un sieru un makaronus ar cukīni. Visam pārlej sakultos olu dzeltenumus ar krējumu. Apkaisa ar atlikušo sieru un cep 10–15 minūtes 220° C temperatūrā.

Sastāvdaļas
Cepti cukini (1 kg) 700 g
Kūpināts lasis 160 g
Laša makaroni – lentveida .
Krējums 30% 250 ml
Sarīvēts siers 150 g
Olu dzeltenumi 3 gab.
Ķiploki 1–2 daiviņas
Sviests 40 g
Svaigas dilles dekorēšanai
Sāls pēc garšas
Krāsainie lielgraudu pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES