Informācija pa tālruni: +370 61170170

Sagatavošanas metodi

Saulespuķu sēklas apgrauzdē uz pannas un noliek malā. Šampinjonus, kuriem nolieta marināde, uz īsu brīdi uzliek uz pannas apcepties. Tikmēr smalki sakapā zaļās olīvas, kaperus un saulespuķu sēklas. Visu rūpīgi apmaisa, pievieno sasmalcinātus maurlokus. Sastāvdaļas var sablendēt, bet jābūt uzmanīgiem, lai tās pilnībā nepazaudē savu tekstūru. Maisījumam nav jābūt gludam. Beigās, izmantojot olīveļļu, apvieno visas sastāvdaļas, pievieno citronu sulu, sāli un piparus.

Sastāvdaļas
Marinēti šampinjoni (0,75 kg) 300 g
Zaļās olīvas 4 ēdamkarotes
Kaperi 2 ēdamkarotes
Olīveļļa extra virgin 4 ēdamkarotes
Maurloki pēc izvēles
Citronu sula pēc garšas
Saulespuķu sēklas 2 ēdamkarotes
Sāls pēc garšas
Svaigi malti pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES