Informācija pa tālruni: +370 61170170

Tortila ar grilētu baklažānu un lasi


Sagatavošanas metodi

Uz tortilas uzliek lasi, piparus, salātus, sieru un pievieno garšvielas. Visu cep 8 minūtes cepeškrāsnī 180oC temperatūrā. Pēc tam pagatavo mērci: uzkarsē saldo krējumu, pievieno maurlokus, sāli un piparus. Baklažānus marinē aromatizētā olīveļļā ar garšaugiem un uzsildīt uz grila režģa. Uz baklažāniem uzliek tortilu un pasniedz ar mērci.

Sastāvdaļas
Apcepti baklažāni (1 kg) 100 g
Apceptas dzeltenās un sarkanās paprikas (1kg) 20 g
Lielais kviešu tortilas plācenis 1 gab.
Svaiga laša fileja 60 g
Čedaras siers 20 g
Saldais krējums 30% 100 ml
Maurloki 10 g
Garšaugu eļļa 100 ml
Salāti 1 liela lapa
Sāls un pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES