Informācija pa tālruni: +370 61170170

Tortila ar liellopu gaļu un pikanto lečo


Sagatavošanas metodi

Malto liellopu gaļu apcep pannā, pievieno garšvielas. Tad pievieno lečo un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Šādi pagatavotu pildījumu ieklāj tortilā, apkaisa ar mocarellas sieru un pievieno smalki sagrieztus ledus salātus. Ietin un pasniedz ar karoti skābā krējuma. Pildītu tortilu var cept cepeškrāsnī.

Sastāvdaļas
Pikantais šampinjonu lečo 780 g
Malta liellopu gaļa 600 g
Mocarellas siers 150 g
Tortilas plāceņi 4 gab.
Ledus salāti 1/2 galviņas
Skābais krējums 100 g
Saldā paprika pēc garšas
Garšviela maltai gaļai pēc garšas
Eļļa cepšanai
Sāls un pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES