Informācija pa tālruni: +370 61170170
Tortila ar liellopu gaļu un pikanto lečo

Sagatavošanas metodi
Malto liellopu gaļu apcep pannā, pievieno garšvielas. Tad pievieno lečo un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Šādi pagatavotu pildījumu ieklāj tortilā, apkaisa ar mocarellas sieru un pievieno smalki sagrieztus ledus salātus. Ietin un pasniedz ar karoti skābā krējuma. Pildītu tortilu var cept cepeškrāsnī.
Sastāvdaļas
Pikantais šampinjonu lečo | 780 g |
Malta liellopu gaļa | 600 g |
Mocarellas siers | 150 g |
Tortilas plāceņi | 4 gab. |
Ledus salāti | 1/2 galviņas |
Skābais krējums | 100 g |
Saldā paprika | pēc garšas |
Garšviela maltai gaļai | pēc garšas |
Eļļa | cepšanai |
Sāls un pipari | pēc garšas |