Informācija pa tālruni: +370 61170170

Vol–au–vent ar gailenēm krējumā


Sagatavošanas metodi

Nomizo sīpolu, sagriež mazos kubiņos un cep pannā, līdz tie kļūst caurspīdīgi, pievienojot nosausinātas gailenes. Visa apcep. Gailenes ar sīpoliem pārlej ar 36% krējumu un pievieno sāli un piparus. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un vāra tik ilgi, līdz ēdiens kļūst atbilstoši biezs. Sagatavotas gailenes ievieto vol-au-vent, un apkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Var uzbērt rīvētu sieru un cept cepeškrāsnī.

Sastāvdaļas
Marinētas gailenes 200 g
Sīpols 1 gab., liels
Krējums 36 % 500 ml
Pētersīļu lapas dekorēšanai
Saulespuķu eļļa cepšanai
Sāls un pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES